Super Simpele Banaan-Pannenkoeken // Recept

06:00


Deze heerlijke pannenkoekjes zijn gemaakt met slechts twee ingrediënten. Serieus. Je hebt alleen maar eieren en banaan nodig, en that’s it! Door de banaan zijn ze voldoende zoet van zichzelf, maar met een beetje extra garnering worden ze nóg lekkerder. Denk aan chocoladesaus, fruit of een snufje kaneel. Ze zijn heerlijk als lunch, en dit recept is qua hoeveelheid ook perfect voor een kleine maaltijd!

Het recept zelf heeft weinig uitleg nodig. Je prakt één rijpe banaan in een kommetje, en mixt daar twee eieren doorheen. Ik heb dit gedaan met een mixer zodat de pannenkoekjes lekker luchtig werden. Ook roerde ik er nog een eetlepel zelfrijzende bloem doorheen voor wat extra stevigheid. Maar dat is natuurlijk optioneel! In een koekenpan bak je de pannenkoekjes aan weerszijden goudbruin, en in principe ben je dan al klaar. Heel snel, vrij gezond, en vooral heel erg lekker!


Eet smakelijk! Laat me vooral weten in de comments of jij deze pannenkoekjes eens gaat maken, en als je ze al kent, wat jouw favoriete garnering is!

You Might Also Like

4 reacties

 1. Hmmm deze zien er goddelijk uit! Ga ik ook es proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit er hemels uit zeg! Krijg er gelijk trek van

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, toevallig heb ik vanmorgen nog pannenkoeken gegeten maar dan wel met bruine suiker, yummy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig heb ik ze laatst gemaakt! Inderdaad lekker, maar vond het wel meevallen (of tegenvallen?) hoe vullend ze waren haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe