Fotoshoot Oceans

19:28


Drie of vier jaar lang probeerden Lin en ik samen een shoot te organiseren. Elke keer weer kregen we het team niet bij elkaar, werden we door stortregen gedwongen om het te verzetten of werd er iemand onverhoopt ziek. Al die dingen kunnen natuurlijk eens gebeuren, immers is het voor niemand fijn om een halfbakken shoot te doen in de regen, zonder visagiste en met een snotterende fotograaf. Maar dat het na drie jaar nog niet gelukt is?! Het werd ons maar niet gegund.

Tot ik op een maandag een oproepje deed voor een spontane shoot op het strand van Kijkduin -- een oproepje voor die aanstaande donderdag. Ik had niet echt verwacht om veel reacties te krijgen. Ik bedoel, het was hartje winter en super last-minute. En opeens was daar Lin. Die toevallig nog een gaatje had op die donderdagmiddag. Binnen een paar minuutjes was het rond. De styling, de locatie, de tijd, alles.

Het was een prachtige dag, zoals je al eerder op mijn blog hebt kunnen lezen. Het zonnetje scheen en de temperatuur was ontzettend aangenaam. Met een abnormaal blauwe zee op de achtergrond hebben Lin en ik ongeveer twee uurtjes geshoot, totdat de zon bijna onderging. We zijn allebei zo blij met de resultaten, vooral voor een shootje dat zo 1,2,3 gepland was! Voortaan plan ik nooit meer shoots in en doe ik alles spontaan, haha!

You Might Also Like

2 reacties

  1. Grappig dat het zo last minute wel lukte hahaha. Het zijn prachtige foto´s geworden en wat een mooie vrouw is Lin!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe