Even… een cadeautje van Pickwick?!

11:10


Vrijdagmiddag stonken de treinen naar bier en bleven mijn voeten plakken bij elke stap die ik zette. Natuurlijk stapte heel Nederland precies in dezelfde trein op Utrecht Centraal, wat de geurende walmen alleen maar erger maakten. Op het moment dat ik eindelijk weer mocht uitstappen begon het net te regenen, waardoor ik als een verzuipte kat thuis kwam. Maar eenmaal binnen liep ik toch tegen een leuke verrassing aan!


Er stond namelijk een grote doos op de tafel. zonder afzender. Mijn paps had niks besteld en ook ik had geen idee wat er in kon zitten. Maar bij het openen van de doos kon ik alleen maar heel breed glimlachen: ik had namelijk een Pickwick verwenpakket gewonnen! Ik was al helemaal vergeten dat ik me had ingeschreven voor die winactie, dus ik had eerst geen idee waarom Pickwick nou uitgerekend mij allemaal lekkere thee, glazen en verwenspulletjes stuurde. Het was dus echt een verrassing! En omdat ik de inhoud van het pakket zó leuk vind, wil ik het graag met jullie delen!


Ik kreeg de vier nieuwste smaken van Pickwick: de “Even…” varianten. Even… bijkomen, verwennen, opwarmen, en opfleuren. Heerlijke smaken voor een flinke kop stomende thee, om even alles “uit” te zetten en te genieten van het moment! En om dat nog effectiever te kunnen doen kreeg ik ook nog grote theeglazen, lekkere sokken, een muts, een boek vol lekkere recepten voor bij de thee, een handdoekje en zo’n badspons ding!

Super leuk om op zo’n druilerige dag toch nog lekker verrast te worden! Bedankt Pickwick! Hoe rust jij het beste uit? Kies je net als ik voor een kopje thee en een warm dekentje, of heb je liever een biertje of een geurend bad? Laat het me weten!You Might Also Like

1 reacties

  1. Jeetje wat een ontzettend fijn pakket! Nog leuker dat je het helemaal niet meer wist!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe