Winter Wonderland

19:28


Ik vind het zo heerlijk om ‘s ochtends mijn gordijnen open te trekken en gegroet te worden door een pak sneeuw. De frisse winterlucht voelt altijd zo heerlijk tegen mijn huid, zelfs als de wind langs mijn gezicht snijdt. Ja, ik ben echt een fan van de kou, van de knispering van sneeuw onder mijn voeten, en van de gezelligheid die winterpret met zich meebrengt.

Waar ik minder fan van ben zijn examenweken. En raad is hoelaat het is? Examenweek-tijd. Vandaar dat ik de afgelopen week ook niet zo’n goede blogger ben geweest, excuses! Ik ben momenteel bezig met een research paper over Deadpool, je weet wel, die rare superheld die heel veel grapjes maakt over zijn penis. Ik schrijf onder andere over het zijn van een fan en hoe de filmindustrie met fans omgaat. Het is erg interessant en het vak (Transmedia) is mijn lievelingsvak van de hele Master! Zelf ben ik ook een fan. Van heel veel dingen. Waaronder dus de winter.

Wanneer ik dit essay inlever aankomende woensdag kan ik gelijk beginnen met de volgende: mijn scriptievoorstel. Ja. Nu al. Mijn scriptie gaat ook deels over fan-zijn, maar dit keer in het kader van de Amerikaanse politiek. Dus dat wordt lachen, en ook wel een beetje huilen.

Maar tussendoor geniet ik ook nog lekker van de sneeuw en van Netflix nieuwste hit: Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events. Een echte aanrader voor als je de leegte die mijn afwezigheid heeft achtergelaten op het internet wilt opvullen! Tot snel, en geniet!

You Might Also Like

1 reacties

  1. Prachtige foto's! Ik baal zo dat er in het stuk waar ik woon eigenlijk helemaal geen sneeuw is geweest, ik wil heel graag met mijn camera de sneeuw in, ik heb nog nooit sneeuw foto's gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe